Tasarım Atölyesi 4’ün Teması ‘Saatlerimizi Kuralım’dı

Kadir Has Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin üniversite adaylarının meslek seçimlerinde etkin bir rol oynayacağı düşüncesiyle düzenlediği Tasarım Atölyeleri’nin dördüncüsü 22 Mayıs 2011’de gerçekleşti.

“Saatlerimizi Kuralım” temalı etkinlikte öğrencilerden çeşitli malzemeleri kullanarak ve yaratıcı çözümler üreterek duvar saatleri tasarlamaları istendi. Sıcak simit, peynir, ayran ve çay ikramları ile öğrencilere hem keyifli bir pazar günü geçirmeleri hem de tasarım konusunda bilgilenip deneyim kazanmaları amaçlandı.

Atölye yürütücülüğünü ise İç Mimarlık Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Deniz Ayşe Yazıcıoğlu ve Grafik Tasarım Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Nur Balkır Kuru yaptı

Kadir Has Üniversitesi’nin desteği ile üniversite adaylarına ücretsiz sunulan bu etkinlik, Güzel Sanatlar Fakültesi’nin akademik kadrosuyla bahar yarıyılı boyunca farklı zamanlarda birbirinden yaratıcı atölye konuları ile lise öğrencileriyle buluşturdu. Bundan sonra gerçekleştirilecek olan Tasarım Atölyeleri ile ilgili bilgi almak isteyenler, Facebook’tan “Tasarım Kampı” adlı kişiyi ekleyebilir, ya da üniversitemizin Facebook’taki resmi ana sayfasını takip edebilirler.