Berna Uzun Üniversitelerarası Kürek Türkiye Kupası’nda Birinci Oldu

Kadir Has Üniversitesi Erkek ve Bayan Kürek Takımı 15 Mayıs 2011’de Sapanca’da yapılan Üniversitelerarası Kürek Türkiye Kupası Yarışları’na Üniversite Bayanlar 1x (tek çifte) ve Üniversite Erkekler 4x (dört çifte) tekne kategorilerinde katıldı.

Spor eğitmeni Burkay Günay yönetiminde Haliç’teki antrenmanlarla hazırlanan Mehmet Gökhun Karagöz, Doğukan Bingöl, Eray Cankır, Altuğ Ünüvar ve Berna Uzun kupada yarıştı.

Farklı üniversitelerden 10 üniversite takımının katıldığı yarışmalarda Üniversiteli Bayanlar 1x (tek çifte) sınıfında Berna Uzun Türkiye Birincisi oldu. Kadir Has Üniversitesi Kürek Takımı bayanlar takım sıralamasında ikincilik kupasını da kazandı.

Erkekler 4x (dört çifte) sınıfında Mehmet Gökhun Karagöz, Doğukan Bingöl, Eray Cankır ve Altuğ Ünüvar’dan oluşan ekip ise dördüncü oldu.