Kadir Has Üniversitesi ve American University in Emirates’den Uluslararası İşbirliği

Kadir Has Üniversitesi uluslararası işbirliklerine yeni bir ülke daha ekledi. Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai şehrindeki American University in Emirates ile yeni bir anlaşma imzalandı.

Bu anlaşma, Kadir Has Üniversitesi öğrenci ve öğretim görevlilerine eğitim ve ortak projeler anlamında birçok imkanı beraberinde getiriyor. AUE Rektörü Prof. Dr. Muthanna G. Abdul Razzaq Kadir Has Üniversitesi'ni ziyaret etti ve Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın ile karşılıklı anlaşmayı imzalayıp, yeni bir işbirliği başlattılar.