Kadir Has Üniversitesi’nde “Football Madness” Günü!

Football Madness, Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinde genç erkek öğrencileri hedefleyen canlı, bir o kadar da heyecanlı ve dinamik bir ‘roadshow’ projesi... Projenin temel dinamiklerini futbol tutkusu, enerji, sınırlı ve sorumlu rekabet ve özellikle eğlence kavramları oluşturuyor.

Çekilişe katılın, Barcelona’ya gitme şansı yakalayın!

20 üniversitede gerçekleştirilecek Football Madness’ın bir ayağı da 26 Nisan 2011'de Kadir Has Üniversitesi’nde düzenleniyor. Etkinlik boyunca DVD gösterimi (saat başı seanslar halinde) ile iki ayrı oyun ünitesinde de (PES 2011) ödüllü bir yarışma gerçekleştirilecek. Bu aktivite, gün boyunca ara vermeden devam edecek.

Programda 20 üniversiteyi gezdikten sonra yapılacak çekilişle de iki şanslı üniversite öğrencisi 15 Mayıs 2011'de Barcelona'ya gitme şansı yakalayacak. Öğrenciler, efsane Nou Camp Stadyumu'nda Barcelona-Deportivo La Coruna karşılaşmasını izleyebilecekler.

Bağış Ertan ve Banu Yelkovan da geliyor

Etkinliğe Bağış Ertan ve Banu Yelkovan konuşmacı olarak katılıyor. Cibali Salonu’nda 13.30’da başlayacak “dinamik” şova sizleri de bekliyoruz!