İç Mimarlık Öğrencileri ve İç Mimarlar Odası Tanışma Semineri Düzenlendi

Kadir Has Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği  “İç Mimarlık Öğrencileri ve İç Mimarlar Odası Tanışma ve Bilgi Semineri” 7 Nisan 2011’de gerçekleşti.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Orçun Kepez’in “Meslek grubunuzun gücü, odanızın gücü kadardır” diyerek öğrencileri hem üniversite yıllarında hem de mezuniyetten sonra İç Mimarlar Odası'nın aktif üyeleri olmaya davet eden kısa açılış ve takdim konuşmasından sonra, İç Mimarlar Odası İstanbul Şube Sekreteri Sema İşbilir bir seminer verdi. İç Mimarlar Odası’nın sorumluluklarını ve üyelerine verdiği desteği üyelerin yaşadığı sorunlara değinen İşbilir, öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

Prof. Nuran Yener, Öğr. Gör. Mehtap Doğanca ve Okutman Selin Üst’ün de öğrencileri ile beraber izledikleri seminer, hocaların meslek odalarına verilecek desteğin önemini, yaşadıkları anektodlarla paylaşmalarıyla renklendi.

Etkinlik, İç Mimarlar Odası İstanbul Şube Sekreteri Sema İşbilir’in organizasyondan memnuniyetlerini belirten kapanış konuşması ve Yrd. Doç. Dr. Orçun Kepez’in İç Mimarlar Odası’na teşekkür mesajıyla son buldu.