Kadir Has Üniversitesi Öğrencilerinin Reklamları New York’ta!

Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü öğretim görevlisi Fehmi Gerçeker’in verdiği ‘Advertising Studio’ dersinde hazırlanan flyer, poster, billboard ve internet tanıtımları New York’ta kullanılmaya başlandı.

New York’ta 12 Mart’ta başlayan ve yıl boyunca devam edecek  Amla’s Cooking Class workshop’larının flyer, poster, billboard ve internet tanıtımındaki bütün reklamları, ‘Advertısing Studio’ dersi alan 28 öğrencisi tarafından tasarlandı.

Öğrencilerin birbirinden bağımsız olarak hazırladığı çalışmalar geçtiğimiz ay tamamlandı. Çalışmaları çok başarılı bulması üzerine Fehmi Gerçeker, öğrencilerin yaptığı 28 çalışmayı New York’a gönderdi. Amla’s Cooking Class yetkililerinin hepsini kabul etmesiyle birlikte de tüm çalışmalar sergilenmek üzere sıraya alındı.

Kadir Has Üniversitesi, Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde New York Ekolü Film Yapım Atölyesi’ni de gerçekleştiren Gerçeker; “Bu çalışmayla öğrencilerin yarattığı reklamların New York’ta ilk kez kullanılmasını sağladık.  Benzer çalışmaların devamının olmasını ümit ediyorum’’ diyor.