Kadir Has Üniversitesi’nin Işıkları İklim Değişikliğine Dikkat Çekmek İçin Kapanıyor

Kadir Has Üniversitesi, WWF’nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) küresel iklim değişimine dikkat çekmek için dünya genelinde her sene düzenlediği "Dünya Saati" kampanyasına destek veriyor.  Bu kapsamda Kadir Has Üniversitesi’nin Cibali, Selimpaşa ve Bahçelievler kampüslerindeki tüm binaların ışıkları 26 Mart 2011 Cumartesi günü 20:30-21:30 saatleri arasında kapatılacak.

WWF’nin öncülüğünde tüm dünyada destek gören “Dünya Saati” hareketiyle, kişi ve kurumların, gezegenimizin olumsuz gidişatını ortadan kaldıracak çevreci girişimlere verdikleri desteğe ve bağlılığa dikkat çekilmesi amaçlanıyor.  Bu yıl eyleme 100’den fazla ülkede 1 milyar insanın katılması bekleniyor.