Doç. Dr. İnci Eviner Fransız ARTE Kanalında

Güncel sanat alanında uluslararası düzeyde tanınan sanatçı İnci Eviner, Güzel Sanatlar Fakültesi kadrosuna katıldı. Yurtiçinde ve yurtdışında birçok kişisel sergi gerçekleştiren, aralarında Shanghai ve Busan olmak üzere, uluslararası sanat bienallerine katılan Doç. Dr. İnci Eviner, akademik çalışmalarına artık Kadir Has Üniversitesi'nde devam edecek.

Kasım ayında yayına girecek sanatçıyı tanıtan belgesel ise Fransa’da sanat alanında yayın yapan ARTE televizyonunda yayınlanacak. SAM Art Project'in misafir sanatçı programı kapsamında Ağustos 2010-Ocak 2011 tarihleri arasında Paris'te bulunan İnci Eviner'in, bu sürede ürettiği çalışmaları "Broken Manifestos" başlığıyla Musée d'Art Modern'de la Ville de Paris /ARC Salonları'nda sergileniyor.