Kadir Has Üniversitesi Gaziantep’teydi

Kadir Has Üniversitesi, Üniversite ve Meslek Tanıtım çalışmaları kapsamında 9-11 Mart 2011 tarihlerinde, Gaziantep’in önde gelen liselerini ziyaret etti.

Yaklaşık 800 öğrenciyle bir araya gelinen etkinliklerde, akademisyenler fakülte ve meslek tanıtımı, iş bulma olanakları, üniversitemizin yurtdışı bağlantıları, Kadir Has Üniversitesi eğitiminde öne çıkan unsurlar ve farklılıklar gibi konularda öğrencilere bilgi aktardı.

Rehber öğretmenler ise bölümler ve değişen puan türleri, burs olanakları, öğrenci kulüpleri, spor faaliyetleri gibi konularda öğrencilerin sorularını yanıtladılar.

Kadir Has Üniversitesi öğrencileri tarafından hazırlanan ve son dönemde sosyal medya ağlarında geniş yer bulan “Grease” ve “I Need a Hero” videoları da etkinliklerde izletildi.