Kadir Has Üniversitesi Öğrencileri 2010 Yılının En “HAS” İsimlerini Belirledi

Kadir Has Üniversitesi öğrencileri tarafından seçilen “Yılın En HAS İsimleri”, Cibali Kampüsü’nde düzenlenen ödül töreninde bir araya geldi.

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen öğrenci anketleri sonucu belirlenen Yılın En ‘HAS’ İsimleri, medya ve sanat dünyasının ünlü simalarını, Kadir Has Üniversitesi’nde buluşturdu. Başarılı ve örnek isimlerin ödüllendirildiği törende konuşan Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın, “Kadir Has Üniversitesi’nin kurucusu merhum Kadir Has hayatı boyunca her şeyin en iyisini, en güzelini yapmaya çalışmış, tüm malvarlığı ile topluma faydalı olmayı şiar edinmiş Türkiye’nin öncü hayırseverlerinden biriydi. Hayatı boyunca toplumun gelişimine katkıda bulunmuş kişileri ve kurumları tanıtmayı ve ödüllendirmeyi en temel misyonu olarak benimsedi. Bizler de Kadir Has Üniversitesi’nin akademik ve idari personeli ve öğrencileri olarak kendisinin anısını yaşatmak adına başarılı,  örnek kişi ve kurumları ödüllendirerek bu kişilere teşekkürlerimizi sunuyor ayrıca diğer kişi ve kurumları da teşvik etmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

Bu yıl dokuzuncu kez gerçekleştirilen ve yaklaşık 4000 bin öğrencinin internet üzerinden kullandığı oylarla belirlenen “En Has İsimler” ödülleri 18 kategoride verildi. Fatih Altaylı, Gülben Ergen, Murat Yıldırım, Sıla, Kerem Tunçeri, Ali Ağaoğlu gibi isimlerin katıldığı tören, ödül alanların renkli ve esprili konuşmaları ve öğrencilerin katılımıyla keyifli bir şekilde gerçekleştirildi.

2010 YILININ EN HAS İSİMLERİ

EN HAS GAZETE