Kadir Has Üniversitesi’nden Batı Karadeniz Çıkartması

Kadir Has Üniversitesi, Üniversite ve Meslek Tanıtım çalışmaları kapsamında 3-4 Mart  2011 tarihlerinde, Bartın ve Zonguldak Ereğli’nin önde gelen liselerini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen etkinlikte, akademisyenlerimiz fakülte ve meslek tanıtımı, iş bulma olanakları, üniversitemizin yurtdışı bağlantıları, Kadir Has Üniversitesi eğitiminde öne çıkan unsurlar ve farklılıklar gibi konularda öğrencilere bilgi aktardı.

Rehber öğretmenlerimiz ise bölümler ve değişen puan türleri, burs olanakları, öğrenci kulüpleri, spor faaliyetleri vb. konularda paylaşımlarda bulunup öğrencilerin sorularını cevaplandırdılar.

Etkinlikte ayrıca öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ve son dönemde medyada da geniş yer bulan Grease ve I Need a Hero videosu izletildi.