Kadir Has Üniversitesi Öğrencisi Emre Can 2010-2011 Türkiye Üniversitelerarası Satranç Şampiyonu Oldu

Türkiye Üniversitelerarası Satranç Şampiyonası 3 – 6 Mart 2011 tarihleri arasında Gaziantep şehrinde Zirve Üniversitesinde gerçekleştirilmiştir. Turnuvaya Türkiye genelinden 59 Üniversiteden toplamda 287 sporcu katılmıştır. Spor Eğitmeni Aysel Damar, öğrencilerimizden Emre Can (Enformasyon Tek 2. Sınıf ) , Mustafa Kocabınar (R.T.S.- Haz. ), İbrahim Halil Aslan (Mühendislik/Bilgisayar - Haz. ), Ozan Demirdelen (İletişim/Reklamcılık Haz. ) turnuvada Üniversitemizi temsil etmişlerdir.

Büyük çekişmelerin yaşandığı turnuvada son maçta 3 saat süren oyun ile EMRE CAN , 287 sporcunun katıldığı turnuvada Türkiye Üniversitelerarası Satranç Şampiyonu olmuştur. Takım halinde 59 Üniversite arasında Üniversitemiz 14. sırada yer almıştır.

Takım Sıralamaları

1 – ODTÜ

2 – Hacettepe Üniversitesi

3 – Trakya Üniversitesi