Çevresel Sürdürülebilirlik Seminerleri

“Çevresel sürdürülebilirlik ve daha yaşanabilir bir gezegen için Farkındalık Seminerleri 17 Şubat 2011 tarihinde Kadir Has Üniversitesi’nde başlıyor!”

Kadir Has Üniversitesi tarafından gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir gezegen bırakma sorumluluğunun yaygınlaştırılması ve farkındalık yaratılması amacı ile “Çevresel Sürdürülebilirlik Seminerleri” 17 Şubat – 07 Nisan 2011 tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsünde düzenlenecektir. KHÜ Kurumsal Sosyal Sorumluluk Akademisi’nin desteği ile KHÜ Çevre Kulübü ve İSTÇEF’in(İstanbul Çevre  Konseyi Federasyonu) birlikte hazırlamış olduğu  “Çevresel Sürdürülebilirlik Seminerleri”nde çevresel değişiklikler dolayısı ile Türkiye’yi karşı karşıya bıraktığı  sorunlar ve çözüm önerileri tartışılacaktır.

Kadir Has Üniversitesi, gelecekte iş dünyasına ve topluma yönelik sürdürülebilir değerler üretebilmeleri için girişimci çözümler yoluyla topluma olumlu katkı sağlamaya devam etmektedir. 2008 yılında Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği işbirliğinde kurulan Kurumsal Sosyal Sorumluluk Akademisi aracılığı ile uygulama gruplarının bir araya getirilmesi, işbirlikçi teşebbüslerin kolaylaştırılması ve yenilikçi ortaklıkların geliştirilmesi çalışmaları yürütülmektedir.

Çevresel Sürdürülebilirlik Seminerleri Programı

Seminer I

17 Şubat 2011

Saat: 12:00-13.30                           Yer: KHÜ Cibali Kampüsü, Fener Salonu

Çevre Ceza Hukuku

(Bireysel haklar kapsamında çevre haklarımız  nelerdir? Bunları  nasıl talep edebiliriz?)

Av. Tunay GÜRSEL, Başkan, İSTÇEF

Av. Nurhan ÜNGÖREN, Yönetim Kurulu Üyesi, İSTÇEF

Seminer II

24 Şubat 2011