“Plastik Kapak Toplama Kampanyası” Selimpaşa İle Engelleri Aştı!

Silivri Belediyesi tarafından yürütülen, “Plastik Kapak Toplama Kampanyasına”  Kadir Has Üniversitesi Selimpaşa yerleşkesinden tam destek geldi.

Öncümüz Kadir Has’tan devraldığımız ve kurumsal felsefemize yerleşmiş olan sosyal sorumluluk kampanyalarına olan duyarlılığımız,  Selimpaşa Yerleşkesi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Akademisi öğrencileri tarafından bir kez daha ortaya kondu. Kampanya hem engelli birçok dostumuza destek hem de kapakları geri dönüşüme kazandırmakla çevresel bir proje haline gelmiştir.

Üniversitemizde, 'Plastik Kapak Toplama Kampanyası’ çok kısa sürede ilk meyvesini verdi. Selimpaşa yerleşkesinden bir grup öğrenci, kampanya sonunda aldıkları bir adet tekerlekli sandalyeyi Silivri Büyük Sinekli Köyünde ki ihtiyaç sahibi genç kıza kendi elleri ile teslim etmenin mutluluğunu yaşadı.

Basında:

Yeni Şafak