Kadir Has Üniversitesi’nden Bursa Çıkartması

Kadir Has Üniversitesi, Üniversite ve Meslek Tanıtım çalışmaları kapsamında 13-14 Ocak 2011 tarihlerinde Bursa’nın önde gelen liselerini ziyaret ederek, başarılı öğrenciler ile buluştu.

Gerçekleştirilen etkinlikte, akademisyenlerimiz fakülte ve meslek tanıtımı, iş bulma olanakları, üniversitemizin yurtdışı bağlantıları, Kadir Has Üniversitesi eğitiminde öne çıkan unsurlar ve farklılıklar gibi konularda öğrencilere bilgi aktardı. Rehber öğretmenlerimiz ise bölümler ve değişen puan türleri, burs olanakları, öğrenci kulüpleri, spor faaliyetleri vb. konularda paylaşımlarda bulunup öğrencilerin sorularını cevaplandırdılar. Etkinlikte ayrıca öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ve son dönemde medyada da geniş yer bulan Grease videosu izletildi.

Ziyaret edilen okulların yönetim kadrosu ve öğrencileri, bu tanıtımları büyük bir memnuniyet ile karşılayarak, tekrarlanması konusunda taleplerini dile getirdiler.