Mithat Bereket Lise Öğrencileri İle Buluştu

Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Pusula programı yapımcısı Mithat Bereket, İstanbul Prof.Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerini keyifli sohbeti ile kendine hayran bıraktı.

Mithat Bereket 10 Ocak 2011 Pazartesi günü gerçekleştirilen söyleşide bir yandan dış haberler muhabirliği ile başladığı meslek hayatını, deneyimlerini, birçok lider ve devlet adamı ile yaptığı röportajları anlatırken diğer yandan  kariyer planlama konusunda gençlere tavsiyelerde bulundu. Lise öğrencilerinin sorduğu ustaca sorular ve kendisi için hazırlanan video karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Bereket öğrencilerle yaklaşık 2 saat boyunca sohbet etti.

Söyleşide öğrencilerin en fazla merak ettiği konular arasında Kadir Has Üniversitesi  İletişim Fakültesi ve Yeni Medya bölümü yer aldı. Bereket’in bu konulara yönelik verdiği bilgiler öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.