Kore Üniversitesi İle Kadir Has Üniversitesi İkili Anlaşma İmzaladı

Kadir Has Üniversitesi’nin yoğun girişimleri sonucunda, Kore Üniversitesi ile Üniversitemiz arasında, 12 Ocak 2010 tarihinde, öğrenci ve öğretim üyesi değişimi, ortak araştırma, ortak konferans düzenleme ve ortak kültür programları düzenleme gibi konuları kapsayan ikili anlaşma imzalandı.

Kore Üniversitesi Seoul’dan  Kore Üniversitesi Rektörü  Prof. Ki-Su Lee ve uluslararası ilişkilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Heung-Suk Choi, ikili anlaşmayı imzalamak üzere, 12 Ocak 2011 Çarşamba günü Kadir Has Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Şu ana kadar iki Kore Üniversitesi ile yaptığımız anlaşmalara yeni bir Kore Üniversitesi daha eklenerek Kadir Has Üniversitesi’nin Uzakdoğu ilişkilerinin daha da  güçlendirilerek pekiştirilmesi sağlandı.