Uluslararası Proje Başvurularında iki STK Fonundan Destek

19 Şubat 2019 - Salı
Uluslararası Proje Başvurularında iki STK Fonundan Destek

Üniversitemiz Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Merkezi’nin Friedrich Nauman Foundation for Liberty (FNF) ‘ye Kaos GL ortaklığıyla sunmuş olduğu “Promoting LGBTİs in Private Sector Employment” başlıklı proje desteklenmeye hak kazandı. 1 yıl süreli projenin yürütücülüğünü Dr. Öğretim Üyesi Reyda Ergün yapıyor, Prof. Dr. Mary Lou O’Neil projede araştırmacı olarak rol alıyor.

İletişim Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Çiğdem Bozdağ ve Doç. Dr. Suncem Koçer’in “Türkiye’de Sosyal Medyada Yanlış Bilgi ve Toplumsal Bağlar / (Mis)Information and the Role of Social Ties on Social Media in Turkey” başlıklı projesi ise Friedrich Ebert Stiftung Turkey Fonu tarafından desteklendi. 1 yıl sürecek proje ekibinde Yüksek Lisans öğrencileri de rol alacak.