S-PARCS – H2020 Projesi

14 Şubat 2019 - Perşembe
S-PARCS – H2020 Projesi

“Envisioning and Testing New Models of Sustainable Energy Cooperation and Services in Industrial Parks (S-PARCS) başlıklı proje, H2020’nin Energy efficiency of industrial parks through energy cooperation and mutualised energy services (CSA) programı altında olup Mart 2018 ‘den bu yana Türkiye’den Kadir Has Üniversitesi, İspanya, Portekiz, Avusturya, İtalya, Fransa’nın ortak olduğu bir konsorsiyum tarafından yürütülmekte. 36 ay sürecek ve 2021’de tamamlanacak olan projeye Kadir Has Üniversitesi Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden Doç. Dr. Gökhan Kirkil yapıyor.

Proje ekibi aynı merkezden Prof. Dr. Volkan Ediger, Doç. Dr. Ahmet Yücekaya, Dr. Öğretim Üyesi Emre Çelebi’den oluşmakta.