KHAS Reklamcılık Bölümü Avrupa Birliği Projesi REACH ile Ortaklık Kurdu

06 Şubat 2019 - Çarşamba
KHAS Reklamcılık Bölümü Avrupa Birliği Projesi REACH ile Ortaklık Kurdu

Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümü, Avrupa Birliği projesi REACH konsorsiyumuna destekçi ortak olarak kabul edildi. Katılım anlaşması Rektörümüz Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz tarafından imzalandı. Projenin amacı, Avrupa kültürünün korunmasına, yeniden kullanımına ve yönetimine daha geniş bir katılım sağlamak için kültürel mirasa erişimi yeniden tasarlamak olarak belirlenmiştir. REACH konsorsiyumu, İngiltere, Çek Cumhuriyeti, Almanya, İtalya, Macaristan, İspanya olarak 6 AB ülkesinden ve 7 ortaktan oluşmaktadır. Projenin tanıtım faaliyetlerini üstlenecek Reklamcılık Bölümümüz bu seçkin disiplinlerarası proje ağının bir parçası olarak uluslararası platformda etkinlik gösterecektir. Üniversitemiz ve Reklamcılık Bölümümüz hakkında projenin web sayfasında verilen bilgilere aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir.