TÜBA - Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü, Dr. Öğr. Üyesi Akın Ünver’in

14 Aralık 2018 - Cuma
TÜBA - Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü, Dr. Öğr. Üyesi Akın Ünver’in

Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Akın Ünver, yaptığı çalışmalarından dolayı “2018 Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü”nü almaya layık görüldü.

2014 yılından bu yana Kadir Has Üniversitesi’nde, İstanbul Tasarım Bienali – Kadir Has Üniversitesi Fakülte Koordinatörü, Bologna Süreci Departman Koordinatörü ve 4. Sınıflar Danışmanı olarak görev yapan H. Akın Ünver, Geo – uzaysal metotlar, enerji politikaları, güvenlik – çatışma, uluslararası ilişkiler teorileri ve bilimsel araştırma metodları ile ilgileniyor.

Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülleri, üstün nitelikli bilimsel çalışmalarıyla öne çıkan genç bilim insanlarını araştırmalarında, kendi gruplarını geliştirme anlamında destelemek ve ülkemizdeki genç bilim insanlarını üstün başarılı araştırmalara özendirmek amacıyla her yıl düzenleniyor.