Prof. Dr. Erdal Panayırcı, IEEE Fellow Komitesine Üye Olarak Seçildi

27 Kasım 2018 - Salı
Prof. Dr. Erdal Panayırcı, IEEE Fellow Komitesine Üye Olarak Seçildi

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Erdal Panayırcı, IEEE Fellow Komitesine üye seçildi. IEEE (Institute for Electrical, Electronics and Computer Engineering),  merkezi Amerika Birleşik Devletlerinde olan, kendisini bilim ve teknolojinin ilerlemesine adamış, dünyada yarım milyona yakın üyesi bulunan, uluslararası  enbüyük   profesoyonel kuruluşlardan biridir. Her yıl bu üyelerden olağanüstü bilimsel  başarı göstermiş olanlardan sadece o yılki  IEEE’nin  toplam üye sayısının yüzde birinin onda birinden fazla olmayan sayıda üye, IEEE’nine bilimsel en yüksek mertebesi olan IEEE Fellow’luğa yükseltilmeye hak kazanır. IEEE Fellow Seçme Komitesi de her yıl IEEE Fellow’luğa yükseltilenleri belirlemek için  IEEE Direktörler Heyeti tarafından oluşturulmuş yüksek düzeyde  bir seçici kuruldur.