Türkiye'nin İlk Bilişimsel Sosyal Bilimler Yaz Okulu #SICSS2019'a Başvurular Başladı

26 Kasım 2018 - Pazartesi

Kadir Has Üniversitesi, Oxford, Cambridge, Princeton, ETH Zurich ve Harvard-MIT üniversiteleri ile beraber Summer Institute in Computational Social Science (SICSS2019)'un (Bilişimsel Sosyal Bilimler Yaz Enstitüsü) yapılacağı 10 okuldan biri oldu. 63 üniversite başvurusu içerisinden seçilen bu 10 üniversitede eş zamanlı olarak, Haziran 2019 sonunda iki haftalık bir programlama-kodlama temelli sosyal bilimler metotları yaz okulu düzenlenecek.

Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Dr. Öğr. Üy. ve Oxford Üniversitesi Siyaseti Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü misafir araştırmacısı Akın Ünver tarafından düzenlenecek ve yürütülecek bu yaz okulunda Helsinki Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden Dr. Matti Nelimarkka ve Oxford Üniversitesi Internet Enstitüsü'nden Dr. Taha Yasseri de yardımcı eğitmen olarak katılacatır.

SICSS2019'ya bu adresten başvurabilirsiniz