Kadir Has Üniversitesi Yeni Yıl Eğlencesini Enbe Orkestrası ve DJ Suat Ateşdağlı İle Yaşadı!

Kadir Has Üniversitesi  akademik ve idari kadrosu 2010 yılının yoğun ve keyifli geçen eğitim öğretim dönemini  22 Aralık 2010 Çarşamba akşamı  ENBE Orkestrası’nın sahne aldığı partiyle kutlarken, 23 Aralık Perşembe akşamı Kadir Has Üniversitesinin önlisans, lisans ve lisansüstü öğrencileri DJ Suat Ateşdağlı’nın performansı ile 2011’i karşılamaya hazırlandılar.

Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası Çarşamba akşamı 2 saat boyunca Kadir Has Üniversitesi çalışanlarına müzik ziyafeti verdi. Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın’ın konuşmasının ardından başlayan partide, çalışanlar kendini müziğin ritmine bırakarak, geçmiş bir yılın stresini attılar. Mütevelli Heyeti üyelerinin, akademik-idari personel ve yakınlarının katıldığı partide, katılımcılar için çekiliş de yapıldı. Çekiliş sonrası ENBE Orkestrası’nın muhteşem sahne performansıyla devam eden eğlence, gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

8 yıldır Kadir Has Üniversitesi geleneklerinden biri olarak öğrenciler için gerçekleştirilen Socia New Year Party'nin bu yılki konuğu muhteşem performansıyla Dj Suat Ateşdağlı’ydı. Katılan öğrencilerin, finaller öncesinde hep birlikte tüm şarkılara eşlik ederek çılgınlar gibi dans ettiği yeni yıl partisi için günler öncesinden muhteşem bir sahne dekoru hazırlandı. Benzersiz led ekranlarla donatılan parti alanına 3 kampüsten de akın eden Kadir Has Üniversitesi öğrencileri, Dj Suat Ateşdağlı’dan sonra hızlarını kesmediler ve Üniversitenin vazgeçilmezlerinden biri haline gelen Khas Party Team’le eğlenmeye devam ettiler. Kadir Has Üniversitesi öğrencilerinden oluşan bir grup olan Khas Party Team de eğlenceli şovlarıyla bu muhteşem partiye renk kattı.

Uni Socia Club organizasyonu olan Socia New Year Party, yaklaşık 1000 Kadir Has Üniversitesi öğrencisinin katılımıyla gerçekleşti.

23 Aralık Socia New Year Party - Suat Ateşdağlı Fotografları...