Öğretim Üyelerimiz Havelsan Akademi Günleri’nde Projelerini Anlatıyorlar

05 Kasım 2018 - Pazartesi
Öğretim Üyelerimiz Havelsan Akademi Günleri’nde Projelerini Anlatıyorlar

Kadir Has Üniversitesi akademisyenleri Havelsan Akademi Günleri seminerlerinde yerini aldı. Akademisyenlerimiz, uzmanlık alanlarında geliştirdikleri projelerin sunumlarına 12 Eylül’den itibaren Havelsan’ın İstanbul ofisinde başladı. Program 7 Kasım’dan itibaren Havelsan Ankara merkez ofisinde devam edecek. Akademi Günleri’ne katılım sayesinde yeni ortak projelerin geliştirilmesi ve karşılıklı işbirliğinin artırılmasını hedefleniyor. Havelsan Akademi Günleri - Kadir Has Üniversitesi sunumlarına ilişkin program şu şekilde uygulanıyor.

Tarih Yer Öğretim Üyesi Sunu Konusu
12 Eylül 2018 Havelsan İstanbul Ofisi Prof. Dr. Feza Kerestecioğlu Gezgin Robotların Haberleşmesiz Koordinasyonu
19 Eylül 2018 Havelsan İstanbul Ofisi Dr. Öğr. Üyesi Taner Arsan,
Dr. Öğr. Üyesi Orçun Kepez