Kristal Elmaları Bu Yıl da Kadir Has’lı Reklamcılar Topladı!

17 Ekim 2018 - Çarşamba
Kristal Elmaları Bu Yıl da Kadir Has’lı Reklamcılar Topladı!

Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 30’uncusu düzenlenen, öğrenci kategorisinin olmadığı, Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’nde Kadir Has’lılar yine farkını ortaya koydu.

Türkiye’nin bu en köklü ve prestijli reklamcılık etkinliğinde, Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümü mezunları ve hocalarının hazırladığı kampanyalar toplam 29 ödülün sahibi oldu.Bölümümüz öğretim görevlilerinden, Tribal Worldwide Ajans Başkanı ve

Yaratıcı Yönetmeni Arda Erdik'in; Starbucks, THY ve Audi gibi dev markalar için hazırlamış olduğu kampanyalar 8 Kristal Elma, 3 Gümüş Elma ve 5 Bronz Elma ile ödüllendirildi.

2013 mezunlarımızdan Yiğit Durdağ’ın JWT/Manajans çatısı altında çalıştığı kampanyalar, 3 Gümüş Elma, 2 Bronz Elma ve 1 Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Tribal Worldwide’da hizmet veren 2016 mezunumuz Can Özaydınlı'nın Şok markası için hazırladığı kampanya, 2 Bronz Elma’nın sahibi oldu.

Son olarak, 2013 mezunlarımızdan Rafineri çalışanı Eray Cankır'ın Turkcell için hazırladığı işler 3 Bronz Elma ve 2 Gümüş Elma kazandı.

Bu başarıyı elde eden ve elmaları toplayarak bizi gururlandıran tüm Kadir Has’lıları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ödül kazanan işleri, bölümümüzün internet sayfasında inceleyebilirsiniz: