Yeni Medya Bölümü - TÜBİTAK 2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması Ödülü

11 Ekim 2018 - Perşembe
Yeni Medya Bölümü - TÜBİTAK 2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması Ödülü

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Yeni Medya Bölümü Bitirme projesi “Zaman Mekan” ile TÜBİTAK’ın 2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması’na Tekno Girişimcilik kategorisinde katılan 2018 yılı mezunumuz Buse ALKAN yarışmanın İstanbul Bölge Sergisi'nde üçüncülük ödülünü kazandı.

25 Mayıs 2018’de TÜBİTAK’a başvurusu yapılan “Zaman Mekan” projesi, Kadir Has Üniversitesi’nden gönderilen tek proje olup, 2 Temmuz 2018’de 1. Aşamayı, 29 Ağustos 2018’de ise 2. Aşamayı geçerek 8-10 Ekim 2018 tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Bölge Sergisi’ne katılmaya hak kazandı. 11 Ekim 2018 günü İTÜ’de düzenlenen törende ödülünü alan mezunumuz Buse ALKAN’a, proje danışmanı İletişim Fakültesi öğretim görevlisi Özer BEREKET’e, bölge sergisi için maddi desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Sondan DURUKANOĞLU FEYİZ’e, destek ve yönlendirmeleri için Ar-Ge Kaynakları Direktörlüğü’ne ve Proje Geliştirme Uzmanı Dr. H. Merve BAŞAR’a ve “Zaman-Mekan” projesine destek olan tüm hocalarımıza teşekkür ediyor, üniversitemiz bünyesindeki benzer başarıların devamını diliyoruz.