2018-2019 Erasmus+ Bahar Dönemi Başvuruları Başlıyor!!!

20 Eylül 2018 - Perşembe
2018-2019 Erasmus+ Bahar Dönemi Başvuruları Başlıyor!!!

Erasmus+ 2018-2019 Bahar Dönemi Öğrenci Değişim Başvuruları 24 Eylül- 8 Ekim 2018 tarihlerinde SPARKS üzerinden online yapıldı.

ERASMUS+ ÖĞRENCİ DEĞİŞİMİ PROGRAMINDAN YARARLANMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ 24 Eylül – 8 Ekim 2018 TARİHLERİ ARASINDA ERASMUS+ BAHAR DÖNEMİ BAŞVURULARINI SPARKS’DA YER ALAN ERASMUS BAŞVURUSU FORMUNU DOLDURUP, ÇIKTISINI ALIP İMZALAYIP ONAY İÇİN ÖĞRENCİ İŞLERİNDEN ALACAKLARI NOT DÖKÜMLERİ İLE BİRLİKTE ERASMUS BÖLÜM TEMSİLCİLERİNE TESLİM ETMELİDİR.

2018-2019 Erasmus+ BAHAR dönemi yabancı dil yeterlilik kritelerine istinaden yabancı dil sınavı sonuçları ibraz edilmesi durumunda bu evrakların ÖĞRENCİ İŞLERİ’ne giderek notunun sistem üzerinden ekletilmesi gerekmektedir. Sınav sonuç belgesinin bir kopyası da diğer istenen evraklarla birlikte ilgili bölüm temsilcisine teslim edilmelidir. Teslim edilmezse eksik evrak üzerinden başvuru geçerli sayılmayacaktır.

Başvuru belgelerini (sparks başvuru formu, transkript ve gerekli olduğu takdirde yabancı dil yeterlilik sınav (TOEFL, YDS, E-YDS, YÖKDİL) belgesi) bölüm temsilcilerine teslim etmeyen öğrencilerin online başvuruları olsa dahi başvuruları geçerli sayılmayacaktır.

Halihazırda lisans için genel not ortalaması 2.20’nin yüksek lisans için genel not ortalaması 2.50’nin altında olan öğrencilerin ve dil yeterlilik kriterlerini sağlamayan öğrencilerin başvuruları Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde kabul edilmeyecektir.

2018-2019 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU SÜRECİ

2018-2019 BAHAR DÖNEMİ ÜNİVERSİTE KONTENJANLARI

ERASMUS BÖLÜM TEMSİLCİLERİ