Cibalili Minikler Avrupa Devlerini İzledi

Komşuluk Hakkı kapsamında Cibali İlköğretim Okulu ile birçok proje geliştiren Kadir Has Üniversitesi, bu çalışmalardan ilkini uygulayamaya koyarak, Cibali İlköğretim Okulu miniklerini basketbolun devleri ile buluşturdu.

15 Aralık tarihinde Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen Efes Pilsen- Panathinaikos Euroleague maçına giden öğrenciler, burada hem eğlenceli vakit geçirdiler, hem de takımlarını desteklediler.

Projeden ve alınan galibiyetten dolayı oldukça neşeli olan minikler daha sonrasında kendilerine tahsis edilen servislerle evlerine bırakıldılar.

Kurucusu merhum Kadir Has’ın “Vatan Borcu Ödüyorum” felsefesini devam ettiren Kadir Has Üniversitesi, ana kampüsünün bulunduğu Cibali’de, Komşuluk Hakkı Projesi’yle bölge halkına yönelik çalışmalar yapıyor.  Kadir Has Üniversitesi yetkilileri ve öğrencileri, Komşuluk Hakkı Projesi kapsamında; sağlık taramaları, bölge halkına yönelik sinema-tiyatro gösterileri, bölgedeki ilköğretim okulları ile spor, kültür ve eğitim alanlarında işbirlikleri gibi çalışmalarına devam edecek.