2018 - 2019 Akademik Yılı Üniversite Yurdu Kayıt Süreçleri ile ilgili Bilgi

31 Ağustos 2018 - Cuma

Öğrenci yurt başvurusu Üniversite kaydınızı gerçekleştirdikten sonra yurt masasında ( 9 numaralı masa ) yapılmaktadır. Kontenjan olması halinde kayıt işlemleriniz gerçekleştirilecektir. Kontenjan dolu ise bölgedeki özel yurt işletmeleri ile ilgili iletişim bilgileri yurt masasından temin edilebilir.

Yurt başvurunuzu gerçekleştirmek için linkte yer alan formu doldurmanız gerekmektedir. Başvurunuzun kabulü durumunda 10 Eylül 2018 tarihine kadar formda vermiş olduğunuz iletişim bilgilerinden tarafınıza bilgi verilecektir.

Kontenjanların dolması durumunda özel yurt işletmeleri ile ilgili iletişim bilgi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığından temin edilebilir.

Yurt kontenjanlarında yerleşim önceliği her sene olduğu gibi ÖSYM yerleştirmesinde barınma bursunu hak etmiş öğrencilere verilmektedir. Bu sebeple Formu doldurmuş olmanız kaydınızın kesinleştiği anlamına gelmemektedir.

Not: Kontenjan dahilinde başvurusu kabul edilen öğrencilerimizden, (mail yolu ile ) iletilen hesap bilgisine ön ödeme yapmaları istenecektir. Verilen süre içinde ödemesini gerçekleştirmeyen öğrencimizin kayıt işlemi sonuçlandırılmayacak ve yedek listedeki (başvuru sırasına göre belirlenen) öğrenciye kayıt hakkı sağlanacaktır.

Başvuru Formu