2018 Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği

26 Temmuz 2018 - Perşembe
2018 Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği

Program Ülkeleri ile Ortak Ülkeler arasında Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Proje Sonuçları Açıklandı

2018 yılı Erasmus+ Uluslararası Kredi Hareketliliği faaliyeti kapsamında Şubat 2018 tarihi itibarıyla Türkiye Ulusal Ajansı’na sunulan 86 proje teklifi için değerlendirme süreci tamamlanmış olup, 86 başvuru içerisinden 41 üniversitenin yapmış olduğu başvuru, kalite değerlendirme kriterlerini sağlayarak Ulusal Ajans tarafından kabul edilmiştir.

Kadir Has Üniversitesi, kabul edilen 4 projesi ve kendisine tahsis edilen toplam 69.565 avro hibe miktarı ile başvurusu kabul edilen 11 vakıf üniversite arasında 4. sırada (sırasıyla Koç, Şehir ve Altınbaş Üniversitesi’nden sonra), yer almıştır.

İki yıl sürecek olan bu proje ile KHAS öğrenci ve personeli, Azerbaycan, Ukrayna, Fas, İsrail’de anlaşmalı olduğumuz üniversitelerde hibeli olarak ERASMUS+ Değişim Programı kapsamında hareketlilikten faydalanabileceklerdir.