Geleneksel Rektör Öğrenci Buluşmaları

Kadir Has Üniversitesi öğrencileri 13 Aralık Pazartesi günü Kadir Has Kampüsü’nde Rektörleri Prof. Dr. Mustafa Aydın ile bir araya geldi. Buluşmaya Kadir Has Üniversitesi Fakülteleri öğrencileri, Öğrenci Kulüpleri ve Öğrenci Konseyi üyeleri katıldı. Programın açılışında Rektör Prof Dr. Mustafa Aydın geçen seneki buluşmada gündeme gelen konularla ilgili neler yaptığını anlattı ve sonrasında sözü öğrencilere bıraktı. Katılımcıların bütün görüşlerinin dikkate alındığı programda, öğrenciler üniversite hakkındaki taleplerini dile getirdi. Oldukça sıcak geçen buluşma iki saat sürdü.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Aydın 14 Aralık Salı günü de Selimpaşa Kampüsü’ndeki öğrencileriyle bir araya geldi ve onları dinledi. Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Teknik ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulları öğrencilerin katıldığı buluşmada, tüm soruları içtenlikle cevaplayan Aydın, tüm görüşleri dikkatlice dinledi ve sonrasında kampüsten ayrıldı.