Çin’de Zhejiang Gongshang Üniversitesi ile Ortak Yaz Okulu Programı

28 Mayıs 2018 - Pazartesi
Çin’de Zhejiang Gongshang Üniversitesi ile Ortak Yaz Okulu Programı

Üniversitemiz uluslararası işbirliği çerçevesinde, 2010 yılından bu yana Çin’de bulunan Zhejiang Gongshang Üniversitesi http://www.zjgsu.edu.cn:82/english/ ile ortak yaz programları düzenlemektedir.

Program, her iki kurumun öğrencilerine kültürel değişim ve İngilizce dilini geliştirme imkanı sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Akademik kredili bir program değildir. Program sonunda sertifika karşı kurum tarafından verilmektedir.

Bu yıl, 8-21 Temmuz 2018 tarihleri arasında, programın ilk aşamasında 20 Zhejiang Gongshang Üniversitesi öğrencisi KHAS kampüsüne gelecektir. İkinci aşamada ise 20 KHAS öğrencisi 2018 Ekim ayında iki haftalığına Zhejiang Gongshang Üniversitesi kampüsüne gidecektir. Çin’e gidecek öğrencilerimiz bu tarihlerde Üniversite Yönetimi tarafından eğitimlerinden izinli sayılacaklardır.

Başvuran ve seçilen KHAS öğrencilerinin, Çin’li öğrenci grubununun geldiği tarihlerde bu öğrencilere her gün (haftasonu hariç) günde 4 saat kampus ve/veya kampus dışında Buddy programına dahil olmaları gerekmektedir. Aksi halde programın ikinci ayağına katılma haklarını kaybederler.

Kampüsde konaklama, kampüsde yiyecek ve turistik şehir gezisi, Zhejiang Gongshang Üniversitesi tarafından karşılanacaktır. Uçak biletlerinin ise yarısını Kadir Has Üniversitesi karşılıyor.

Programa katılacak öğrencilerin seçiminde not ortalaması ancak çok fazla başvuru olduğu takdirde dikkate alınacaktır. Ayrıca son sınıf öğrencilerine öncelik tanınacaktır.

İlgilenen öğrencilerin,

1. transkriptlerini Uluslararası Değişim Programları Birimi Sorumlusu Emre Gündüz’e exchange@khas.edu.tr adresinden göndermeleri

2. 150 TL DEPOZİTO ücretini Mali İşler Müdürlüğümüzden Tevrat Bey'e ödedikten sonra verilen makbuzu Emre Gündüz’e teslim etmeleri

3. 8 Temmuz – 21 Temmuz tarihleri arasında Çin’den gelen öğrencilere (haftasonları hariç) günde 4 saat buddy’lik etmeleri gerekmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ: 8 HAZİRAN 2018

Herhangi bir sebeple KHAS tarafından seçilmediğiniz takdirde depozitolarınız iade edilecektir. Ancak seçildiğiniz ofisimiz tarafından bildirildikten sonra hiçbir şartta depozito iade edilmez.

Seçilen ve giden öğrenciler depozitolarını program dönüşünde ofisimizden iade edilecek makbuzlarıyla Mail İşler’den geri alabilirler.