Diploma Jürisi Zonguldak’taydı!

24 Mayıs 2018 - Perşembe
Diploma Jürisi Zonguldak’taydı!

Kadir Has Üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Ve Çevre Tasarımı Bölümü diploma projesi öğrencileri, bahar döneminde Zonguldak Valiliği’nin himayesinde ve Zonguldak Belediyesi’nin katkılarıyla, Prof. Dr. Murat Çetin ve Y. Doç. Dr. Çağhan Keskin yönetimindeki ekiple (Y. Doç. Dr. Murat Polat ve Öğr. Gör. Y. Mimar Rahmi Uysalkan) Zonguldak Merkez Elektrik Atölyesi’nin dönüşümü için başladıkları projeyi tamamladı. Bu özgün endüstri mirasının bir madencilik araştırma enstitüsü binasına dönüştürülerek yeniden işlevlendirilip korunmasına yönelik projeler ve maketler yerel idarecilere ve uzmanlara sunuldu. TTK’nın ev sahipliğinde ve Kadir Has Üniversitesi desteğiyle gerçekleşen, öğrencilerimizin bu mezuniyet jüri değerlendirmesi, yerel katılımcıların, yetkililerin, meslek insanlarının ve akademisyenlerin katkılarıyla ve sayın Zonguldak Valisinin de katılımlarıyla Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. Bu projeler 8 Haziran’dan itibaren ise Arkitera Mimarlık Portali girişimiyle gerçekleşecek olan “Mimarlık Okulları Zonguldak’ta” adlı sergide, ODTÜ, İTÜ ve Bilgi Üniversiteleri Mimarlık Bölümleri arasında tek İç Mimarlık Okulunun ürünleri olarak sergilenecektir.

Detaylı bilgi için: http://proje.67.gov.tr/2018/04/05/kadir-has-universitesi/