Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrencileri 17. Altın Pusula Genç İletişimciler Ödülü’nü Kazandı!

11 Mayıs 2018 - Cuma

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen 17. Altın Pusula Yarışması’nda İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri Zindan Çakıcı, Burak Kaya ve Emre Meriç 17. Altın Pusula Genç İletişimciler Halkla İlişkiler Ödülü’nü kazandı. Genç İletişimciler Kategorisi’nin bu yıl için belirlenen “#Ayrımcılığa Hayır Toplumsal Bütünleşmeyi Destekleyen İletişim Projeleri” teması altında yarışmaya katılan öğrenciler, yaş ayrımcılığına dikkat çeken “Ben Yaşımdan Çok Daha Fazlasıyım” isimli projeleriyle bu değerli ödüle layık görüldüler.