Kadir Has Üniversitesi, Öğrencilerini ve Çalışanlarını Masa Tenisi Turnuvası’nda Buluşturuyor

Kadir Has Üniversitesi akademik-idari personeli ve öğrencileri bu kez spor için biraraya geliyor. Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Masa Tenisi Turnuvası 15 – 16 - 17 Aralık 2010 tarihleri arasında Kadir Has Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.

Tüm öğrencilerin, akademik ve idari personelin katılımına açık olan turnuva kayıtları 13-14 Aralık 2010 tarihinde yapılacak. Kayıt formları, Sağlık-Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Kadir Has Kampüsü Spor Salonu’ndan alınabilecek.

Not: Turnuvaya katılmak isteyenler aşağıda bulunan kayıt bilgilerini aysel.damar@khas.edu.tr adresine gönderebilirler.

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ MASA TENİSİ TURNUVASI KAYIT FORMU BİLGİLERİ

ADI SOYADI