Kadir Has Üniversitesi Yapımı “İki Kalp Üç Kitap” Adlı Belgesel Film 21. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Programına Alındı.

10 Nisan 2018 - Salı

Prof. Dr. Asker Kartarı’nın, BAP desteğinde gerçekleştirdiği “İstanbul’da Karma Evlilikler” başlıklı araştırma projesi çerçevesinde proje asistanı Ece Güneş Saadetyan’ın yönetmenliğinde hazırlanan “İstanbul’da Karma Evlilikler: İki Kalp Üç Kitap” adlı belgesel film, 10-17 Mayıs 2018 Tarihler arasında Ankara’da yapılacak olan, Türkiye’nin en prestijli sineme organizasyonlarından biri olan 21. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’nde gösterime girecek.

İki Kalp Üç Kitap, bir kadın yönetmenin bir araştırma projesine dayalı olarak hazırladığı ilk belgesel film olarak izleyicilere sunulacak. Yönetmen Ece Güneş Saadetyan, 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü belgesel filmin çekim öyküsünü anlatacak ve gösterimden sonra izleyicilerin sorularını yanıtlayacak.