“Haliç Okumaları”nın Bu Ayki Konuğu Buket Uzuner

05 Nisan 2018 - Perşembe
“Haliç Okumaları”nın Bu Ayki Konuğu Buket Uzuner

Kadir Has Üniversitesi’nin her ay farklı bir yazarı edebiyat tutkunlarıyla buluşturan etkinliği “Haliç Okumaları” bu ay Buket Uzuner’i ağırlıyor. Herkesin katılımına açık olarak gerçekleşen etkinlik, 10 Nisan Salı günü saat 16.00’da Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde düzenlendi.

YENİ ROMANI ‘HAVA’DAN BİR BÖLÜM OKUYACAK

Kadir Has Üniversitesi, 10 Nisan Salı günü gerçekleşen altıncı “Haliç Okumaları” etkinliğinde ünlü yazar Buket Uzuner’i ağırladı. Kalem Ajans’ın temsil ettiği önemli yazarlardan Buket Uzuner, yeni romanı ‘Hava’dan bir bölüm okuyacağı “Haliç Okumaları” etkinliğinde, hakkında merak edilen sorulara cevap verecek ve kitaplarını da imzaladı.

Eserleri onlarca dile çevrilen, özellikle Gelibolu, Kumral Ada Mavi Tuna, Balık İzlerinin Sesi, İki Yeşil Susamuru gibi romanlarıyla milyonların gönlünde taht kuran Buket Uzuner 25 yılı aşkın süredir Türkiye satış listelerinin üst sıralarında yer alıyor.