Kadir Has Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Öğrencileri Sahnede

Actors Without Borders Istanbul 'KEBAP'

Tarih    : 02.12.2010 20:30
Mekan : Kumbaraci50

Yazar: Gianina Carbunariu

Yönetmen: Zishan Ugurlu

Oyuncular: Arda Çetinkaya, Görkem Kasal, Gülce Oral Erkekler Dünyası:

Alican Balakin, Burak Akyol, Emir Üstündağ, Fuat Mete, Kazım Karakadıoğlu, Metehan Kayan, Yasin Doğan

15 yasindaki Madalina’nin büyük hayallerini Romanya’daki hayati karsilayamamaktadir. Romanya’yi terk edip Irlanda’ya zengin olmaya giden Madalina, kendini Dublin’de bir kebapçida çalisirken bulur. Erkek arkadasi Voicu’nun ise Madalina için daha büyük hayalleri vardir! Iki sevgilinin yollari Görsel Sanatlar Bölümünde Yüksek Lisans yapan Romen ögrenci Bogdan’la kesisince, üç genç kisa yoldan para kazanmak için bir is anlasmasi yaparlar. Ancak herkes kendi çikarlarini gözetmektedir.

Ödüllü yazar ve yönetmen Gianina Carbunariu’nun 2004'te Ingiltere Royal Court Tiyatrosu'nda gelistirdigi Mady-Baby.Edu, "Ne olursa olsun, asla eve dönmek yok!" diyerek, hayatlarini yola sokmaya çalisan göçmen gençlerin nelerden vazgeçtiklerini ya da “daha iyi bir hayat” ugruna neleri göze aldiklarini, "gelismis ülke" sanrisini güçlü bir dille anlatiyor.

Oyunu Kadir Has Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü öğretim görevlilerinden Zişhan Uğurlu yönetmiş ve Tiyatro Bölümü üçüncü sınıf öğrencilerinden Arda Çetinkaya birinci sınıf öğrencilerinden Alican Balakin, Kazım Karakadıoğlu ve Emir Üstindağ oyuncu olarak projede yer almıştır.