“Haliç Okumaları”na Burhan Sönmez Konuk Oldu

21 Mart 2018 - Çarşamba
“Haliç Okumaları”na Burhan Sönmez Konuk Oldu

Kadir Has Üniversitesi, “Haliç Okumaları” adı altında İstanbul kültür-sanat hayatına önemli katkılarda bulunmaya devam ediyor.

Edebiyat dünyasının ve tutkunlarının yakından takip ettiği önemli isimleri okurlarla buluşturan bu etkinlikte, en çok okunan yazarlar Kadir Has Üniversitesi’nin konuğu oluyor.

Her ay farklı bir yazarı konuk eden ve geleneksel hale getirilmesi planlanan “Haliç Okumaları”nın beşincisi 27 Mart Salı günü gerçekleşti Bu ayki Haliç Okumaları, etkinliği Kalem Ajans’ın temsil ettiği yazarlardan biri olan ve İstanbul İstanbul romanıyla Avrupa Yeniden Yapılanma ve Kalkınma Bankası tarafından British Council ve Londra Kitap Fuarı ile ortaklaşa başlatılan EBRD 2018 Edebiyat Ödülleri’nde son üç finalist listesine adını yazdıran Burhan Sönmez’in katılımıyla düzenlendi.

30’dan fazla dile çevrilen İstanbul İstanbul romanı Burhan Sönmez’in üçüncü romanıdır ve en son Fransa'nın en köklü yanıcılarından Gallimard tarafından yayımlandı.

Herkesin katılımına açık olan etkinlik, Kadir Has Üniversitesi B-522 no'lu sınıfta saat 16.00’da gerçekleşti.