7. Uluslararası Çatışma, Terörizm ve Toplum Konferansı

09 Nisan 2018 - Pazartesi
7. Uluslararası Çatışma, Terörizm ve Toplum Konferansı

7. Uluslararası Çatışma, Terörizm ve Toplum Konferansı 10-11 Nisan 2018 tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Önceki yıllarda Prof. Yonah Alexander, Brian Michael Jenkins, Prof. Peter Waldmann, Prof. Catherine Luther, Prof. Stuart Price ve Prof. Brian L. Keeley gibi isimlerin ana konuşmacı olarak yer aldığı Uluslararası Çatışma, Terörizm ve Toplum Konferansı’nın bu yılki başlığı “Kutuplaşma, Popülizm ve Yeni Politikalar: Değişen Dünyada Medya ve İletişim” olarak belirlendi. Bugüne dek yirmi beşi aşkın ülkeden üçyüzün üzerinde katılımcıyı ağırlayan konferansın yedinci yılında, popülizm, kutuplaşma ve medya üçlüsü irdelendi. Günümüzün mevcut durumu ve demokrasinin temsiliyetiyle ilgili olarak göç, entegrasyon ve dışlama; devlet egemenliğinin azalması; ulusal, bölgesel ve küresel güvenlik konularının nasıl tetiklendiği sorgulandı. Akademisyenlerin ve sektörden uzmanların değişen dünyadaki iletişim ve siyasetle ilgili güncel konular üzerine çalışmalarını sunacağı konferansla ilgili detaylı bilgiye http://iccts.khas.edu.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Konferans Adı ve Ana Tema: 7th International Conference on Conflict, Terrorism and Society: Polarization, Populism, and the New Politics: Media and Communication in a Changing World

Yer: Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü, Cibali Salonu, İstanbul, Türkiye

Tarih: 10-11 Nisan 2018