İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Derneği tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl da Yargıtay’ın 2009 Yılı İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku kararlarının değerlendirileceği seminere, Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi ev sahipliği yapıyor. Yargıtay 9., 10. ve 21. Hukuk Dairelerinin Başkanlarının oturum başkanlıkları, akademisyenlerin tebliğleri ile genel görüşmelerde, yargıç, akademisyen, avukat, hukuk danışmanı ve iş müfettişleri ile sosyal sigorta müfettişlerinin katılımıyla gerçekleşecek olan Yargıtay’ın 2009 Yılı İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Kararlarının Değerlendirilmesi Semineri, 26-27 Kasım 2010 tarihlerinde, Üniversitemiz D Blok binası, Büyük Salonda yapılacaktır.