Yüksek Lisans Adayları için Khas İYS 25 Ocak’ta Bahçelievler Kampüsü'nde

Yüksek lisans adayı öğrenciler için Khas İYS İngilizce Yeterlik Sınavı, 25 Ocak 2018 Perşembe günü saat 09:30'da Bahçelievler Kampüsü’nde gerçekleştirilecektir. Sınav, yazılı ve sözlü olmak üzere iki bölümden oluşmaktadır.

- Yazılı (listening, reading, writing) bölüm 09:30'da başlayacaktır. Öğrencilerin en geç 09:10'da sınıflarında olmaları gerekmektedir.

- Sözlü (konuşma) bölümü 13:30'da başlayacaktır. Öğrencilerin, sınav listelerini dikkatli bir şekilde takip etmesi, belirtilen sınav saatinde bekleme dersliğinde hazır bulunması ve sınava kesinliklikle geç kalmaması gerekmektedir. Sırası geçen öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Sınav salon listeleri Bahçelievler Kampüsü’nde bina girişindeki panolarda yer almaktadır.

Öğrenciler resimli kimlik belgesi ile kurşun kalem ve silgi gibi kırtasiye malzemelerini yanlarında getirmelidir. Sınavda öğrencilerin cep telefonları yanlarında bulunmamalıdır. Cep telefonlarının sınava getirilmesi durumunda, telefonun teslim edilmesi ve geri alınması sorumluluğu öğrenciye aittir.  Sınavlara katılacak tüm öğrencilerin belirtilen sınav saatinden en az yarım saat önce kampüste hazır olmaları gerekmektedir. Khas-İYS kurallarını okumak için tıklayınız.

Sınav sonuçları Yabancı Diller Yüksekokulu'nun prep.khas.edu.tr websitesinden ve ilgili enstitü sekreterliğinden paylaşılacaktır. Öğrenciler sınav sonuçlarını graduate.admissions@khas.edu.tr adresine yazarak e-posta yoluyla da öğrenebilirler.