Haliç Okumaları’nın Üçüncü Konuğu Hakan Bıçakcı

Edebiyat tutkunlarının yakından takip ettiği ve heyecanla yeni eserlerini beklediği yazarlar, “Haliç Okumaları” kapsamında Kadir Has Üniversitesi’nin konuğu olmaya devam ediyor. Üniversite’nin Cibali Kampüsü’nde her ay farklı bir yazarı okuyucuyla buluşturan “Haliç Okumaları”nın üçüncüsü 12 Aralık Salı günü düzenlenecek. Üçüncü Haliç Okumaları etkinliği Hakan Bıçakcı’nın katılımıyla gerçekleşecek.

UYKU SERSEMİ’NDEN BİR BÖLÜM OKUYACAK

Kadir Has Üniversitesi, 12 Aralık Salı günü gerçekleşecek üçüncü “Haliç Okumaları” etkinliğinde ünlü yazar Hakan Bıçakcı’yı ağırlayacak. Bir Yaz Gecesi Kabusu, Apartman Boşluğu, Ben Tek Siz Hepiniz, Doğa Tarihi, Hikayede Büyük Boşluklar gibi eserleriyle adından söz ettiren, en çok çevirisi yapılan edebiyatçılar arasında yer alan ve özellikle genç okuyucunun yakından takip ettiği Hakan Bıçakcı edebiyatseverlerle bir araya gelecek. Yazar, “Uyku Sersemi” eserinden 2 sayfalık bir bölümü katılımcılara okuyacak ve hakkında merak edilen soruları yanıtlayacak.

Yazarın aynı zamanda kitaplarını da imzalayacağı etkinlik herkesin katılımına açık olarak, Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde 14.00 ila 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek.