“Haliç Okumaları” Ahmet Ümit Söyleşisi İle Başladı

Düzenlediği etkinliklerle İstanbul kültür-sanat hayatına önemli katkılarda bulunan Kadir Has Üniversitesi “Haliç Okumaları” adı altında, edebiyat dünyasının önemli isimlerini okuyucularla buluşturuyor. Edebiyat tutkunlarının yakından takip ettiği ve heyecanla yeni eserlerini beklediği en çok okunan yazarlar Kadir Has Üniversitesi’nin konuğu olacak. “Haliç Okumaları”, Kadir Has Üniversitesi’nin tarihi atmosferinde, Haliç’in incisi konumundaki Cibali Kampüsü’nde gerçekleşecek. “Haliç Okumaları”nın ilki 31 Ekim Salı günü düzenlendi.

“HALİÇ OKUMALARI”NIN İLK KONUĞU AHMET ÜMİT'Tİ

ilk “Haliç Okumaları” etkinliğinde ünlü polisiye yazarı Ahmet Ümit’i ağırladı. Polisiye romanlarıyla geniş bir okuyucu kitlesine sahip olan ve edebiyat dünyasına yeni bir soluk kazandırarak bu alanda eserlerin verilmesine öncü olan Ahmet Ümit, edebiyatseverlerle biraraya ggldi.

Etkinlik Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde 14.00 ila 16.00 saatleri arasında gerçekleşti.