Risk & Finansal İletişim Semineri

“Efektif Kurumsal Risk Yönetimi Stratejileri ve Riske Dair Etkin İletişim” Semineri

ve

Risk & Finansal İletişim Semineri

Rapor Lansmanı

Avrupa'nın en büyük sigorta brokeri ve önde gelen Risk ve Danışmanlık firması olan Gras Savoye, "Risk ve Finansal İletişim" raporunun lansmanını "Efektif Kurumsal Risk Yönetimi Stratejileri ve Riske Dair Etkin İletişim" konulu semineriyle Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.

CNBC-E işbirliğiyle, Kadir Has Üniversitesi ve Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) katkılarıyla düzenlenen seminere  Türkiye’den Yapı Kredi Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun BAYAZIT ve Gras Savoye Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nolwenn ALLANO, İngiltere’den Enerji, Altyapı ve Devlet Denetimindeki Sektörler Başkanı ve Kömür ve Doğalgaz İşletmeleri eski Risk Yönetim Müdürü Haley HUTSON, İrlanda’dan Elektrik Dağıtım Kurulu Grup Ticari Riskler Müdürü Mark RUANE, Gras Savoye Türkiye Kurumsal Riskler Baş Danışmanı ve i-Risk Europe Ltd. Direktörü Nicola CRAWFORD ve Saudi Oger CFO’su Antoine CASTAREDE  katıldı.

İş dünyasının önde gelen isimlerini buluşturan seminer sonrasında, açıklanan rapor tüm davetlilere dağıtıldı.