CIES Seçim Panelleri Serisi 7: Almanya Seçimleri ve Seçimlerin Avrupa’ya ve Türkiye – AB İlişkilerine Etkileri

Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (CIES), “Almanya Seçimleri ve Seçimlerin Avrupa’ya ve Türkiye – AB İlişkilerine Etkileri” konulu bir panel düzenleyecektir. Panel, 24 Eylül Almanya Federal seçimlerini, uluslararası ilişkiler üzerinden tartışmayı ve özellikle Türkiye’ye etkilerini anlamayı amaçlamaktadır. Etkinlik 27 Eylül Çarşamba günü 13:30 – 15:30 saatleri arasında Kadir Has Üniversitesi Galata Salonunda gerçekleşecek.

Panelde yer alan konuşmacılar:

*        Ahmet Evin, Profesör, Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Sabancı Üniversitesi; Kıdemli Uzman, İstanbul Politikaları Merkezi

*        Cigdem Nas, Doçent Doktor, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü, Yıldız Teknik Üniversitesi; Genel Sekreter, İktisadi Kalkınma Vakfı (IKV)

*        Ahu Ozyurt, Gazeteci, CNN TURK

*        Serhat Güvenç, Bölüm Başkanı, Uluslararası İlişkiler Bölümü, Kadir Has Üniversitesi (Moderatör)

Etkinlik herkesin  katılımına açıktır ve dili Türkçe olacaktır.