2016-2017 Khas Akademik Personel Ödülleri Açıklandı

Kadir Has Üniversitesi Ödül Yönergesi kapsamında 2016-2017 eğitim-öğretim yılı Akademik Personel Ödülleri açıklandı.

Ödüller kapsamında Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Emre Çelebi, öğrencilerle yıllara yayılan yakın ve olumlu diyaloğu; öğrenci değerlendirmelerinde aldığı pozitif geribildirimler; mezun öğrencilerle bağlantılarının sürekliliği; eğitim teknolojilerini kullanım düzeyi ve genel olarak eğitimde özverisinden dolayı “Eğitim Ödülü” aldı.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Meltem Ucal, öğrencilerle ilişkilerinde yıllara yayılan pozitif diyaloğun varlığı; mezun öğrencilerle bağlantı ve ilişkisinin sürekliliği; öğrenci değerlendirmelerinde aldığı pozitif geribildirimler; sürekli güncellenen ders izlencesi ve materyali ile eğitim teknolojilerini kullanım düzeyinden dolayı “Eğitim Ödülü”nün sahibi oldu.

İşletme Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Elif Akben Selçuk, Üstün nitelikli bilimsel çalışmaları, yayınları, eğitim ve öğretim faaliyetlerindeki başarısı ile  "Teşvik Ödülü"nü almaya hak kazandı.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hamid Akın Ünver ise son dönemde uluslararası ilişkiler alanına getirdiği üstün nitelikli, öncü ve çığır açıcı teorik ve metodolojik çalışmaları, uluslararası akademik kurumlarda sürdürdüğü araştırmaları, makaleleriyle kazandığı ödülleriyle "Teşvik Ödülü"nü almaya hak kazandı.