Üniversiteliler Arası Yaşam Kalitesi Yarışması’ndan Halkla İlişkiler Bölümü’ne Ödül

Üniversiteliler Arası Yaşam Kalitesi Yarışması ödül töreni 26 Mayıs 2017 tarihinde yapıldı. Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencilerimizden Zindan Çakıcı "Kadın öğrenirse" isimli projesiyle Üniversiteliler Arası Yaşam Kalitesi Yarışması'nda Kadınların Yaşam Kalitesi dalında dördüncü oldu.

Sivil Toplum Kuruluşu Türkiye Kalite Derneği - KalDer’in katkılarıyla düzenlenen “Üniversiteliler Arası Yaşam Kalitesi Yarışması” Türkiye çapındaki tüm üniversite öğrencilerinin katılabileceği “yaşam kalitesini geliştirmeyi hedefleyen proje fikirleri” yarışmasıdır. Yarışmanın amacı, üniversiteliler arasında yaşam kalitesi konusunda farkındalık yaratmak, öğrencilerin düşünmelerini ve çözüm üretmelerini sağlamak, kalite konusundaki vizyonlarını genişletip motive ederek başarıyı ödüllendirmektir.