Reklamcılık Bölümü Öğrencilerimiz A Awards Junior’da Yine Ödülleri Topladı!

Açık Hava Reklamcılar Vakfı’nın düzenlediği A Awards Yarışması’nın Junior Kategorisi’nde her sene olduğu gibi bu sene de Khas rüzgarı esti. Reklamcılık Bölümü öğrencilerimiz Birincilik ve İkincilik Ödülleri ile Üniversiteler Ödülü'nün sahibi oldu.

İkinci sınıf öğrencilerimiz Çağla Keskin ve Kaan Güler 7000 tl’lik 1.lik ödülünü alırken, yine 2. sınıf öğrencilerimiz Serkan Kavak, Uğur Uyar, İzzet Berker ve 1. sınıf öğrencimiz Aybüke Uysal'dan oluşan ekip 2.lik ödülü olan 5000 tl’yi kazandılar. Aynı ekip, finale kalan işlerin sosyal medya üzerinden üniversiteli öğrenciler tarafından oylandığı Üniversiteler kategorisinde de 1.oldu.

Üç aylık iki aşamalı çok yorucu bu maratonda yüze yakın işten önce finale kalan sonra 1.lik ve 2.lik ödülünü kucaklayan gençlerimiz daha final sunumlarını yaparken Jüri Başkanı Consept Ajans Kreatif Direktörü Kerem Özkut’dan staj teklifi alarak yaz stajlarını garantilediler. Hepsiyle gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz. Birlikte kazanacak çok yarışmamız var.

Bu arada yüze yakın işten sıyrılarak finale kalan ve jüriyi etkileyen diğer iki ekibimizi de tebrik ediyoruz.